Ψεκασμοί και Απολυμάνσεις

Ψεκασμός

Ένας γενικός Ψεκασμός για την καταπολέμηση  κατσαρίδων, τρωκτικών και άλλων εντόμων  είναι απαραίτητος σε κάθε χώρο. Ειδικευμένο συνεργείο στο pest control πραγματοποιεί ψεκασμούς σε κοινόχρηστους χώρους, σε γραφεία, σε σπίτια, σε παραδεξάμενα, σε χαλιά και όπου αλλού χρειάζεται. Με ειδικά μικροβιοκτόνα καταπολεμάτε κάθε ανεπιθύμητος επισκέπτης.
 
Απολύμανση 

(ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ , H1N1, Paramyxovirus κ.α)

Απολύμανση είναι οι εργασίες που κάνουμε για την αντιμετώπιση των ιών, βακτηρίων μικροβίων.

Η εταιρεία μας προσφέρει ασφαλείς και επαγγελματικούς μεθόδους απολύμανσης σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους για την καταπολέμηση ιών, βακτηρίων και μικροβίων σε  κτίρια, κοινόχρηστους χώρους, οικίες, διαμερίσματα, τράπεζες, πρεσβείες, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, τηλεοπτικούς σταθμούς, εργοστάσια, αποθηκευτικούς χώρους, εκκλησίες, λεωφορεία, αυτοκίνητα, αεροσκάφη κ.α. 

 

Είμαστε στελεχωμένοι με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα. Είμαστε αδειοδοτημένο  συνεργείο για ψεκασμούς και απολυμάνσεις από το Υπουργείο Γεωργίας. Χρησιμοποιούμε μόνο χήμικες ουσίες εγκεκριμένες από το Υπουργείο Γεωργίας. Παραδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης και ψεκασμού μετά την εφαρμογή

 


Γιατί πρέπει να κάνουμε απολύμανση;
Συντρέχουν αρκετοί βάσιμοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνουμε απολύμανση. Ο βασικότερος όλων είναι η αντιμετώπιση των "εχθρών", που αποτελούν σημαντικούς φορείς ασθενειών και μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και θανατηφόρα ασθένεια όπως λεπτοσπύρωση, πανώλη, χολέρα, δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα, εγκεφαλίτιδα κ.α.

Η εμφάνιση επιδημιών και πανδημιών, όπως αυτή της γρίπης Η1Ν1, του κορονοιού δημιουργούν την ανάγκη να επανεξετάσουμε τις πρακτικές υγιεινής και τα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης σε καθημερινή βάση τόσο στο σπίτι όσο και στους χώρους εργασίας, αλλά και στους χώρους εστίασης, στα μέσα μεταφοράς, κ.λπ.

Οι ιοί επιζούν σε σκληρές επιφάνειες αρκετές ώρες αφού έχουν αποτεθεί σε αυτές. Εκκρίσεις του αναπνευστικού συστήματος που διαχέονται όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε (π.χ. ρινική βλέννα) μπορεί να μεταφέρουν σωματίδια του ιού σε επιφάνειες. Στις επιφάνειες αυτές οι ιοί μπορεί να παραμείνουν ενεργοί πάνω από δύο ώρες.


Τα χέρια μας μπορεί να έρθουν σε επαφή με τον ιό όταν αγγίξουν μια επιμολυσμένη επιφάνεια (π.χ. πόμολα, τηλέφωνο, βρύση, επιφάνειες γραφείου, πληκτρολόγια, επιφάνειες τουαλέτας και άλλων κοινόχρηστων χώρων).