Μήνυμα Γενικού Διευθυντή

Ξεκινήσαμε το 1985 ως η πρώτη εταιρεία Γενικού Καθαρισμού στην Κύπρο, προσανατολισμένοι σε μία φιλοσοφία υπευθυνότητας, επαγγελματισμού και σεβασμού προς τον πελάτη και το περιβάλλον.
Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο, σε μία προσπάθεια περεταίρω αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε το 2005 την P.C.S. CLEANING SERVICES  CYPRUS LIMITED, με εξειδίκευση στον καθαρισμό μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων. Από τότε, δεν σταματήσαμε να βελτιώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες και τον εξοπλισμό μας, αλλά και να επιμορφώνουμε  το προσωπικό μας σε θέματα Καθαριότητας, Ασφάλειας και Υγείας, καθιστώντας την P.C.S. σημείο αναφοράς στο χώρο της.
Όλοι εμείς στη P.C.S. πιστεύουμε ότι όταν λαμβάνεται  μία απόφαση για καθαριότητα, λαμβάνεται απόφαση για κάτι εξαιρετικά σημαντικό.Γι’ αυτό και το κυρίαρχο στοιχείο που μας χαρακτηρίζει, είναι η αφοσίωση στον πελάτη.
Πρωταρχική μας έγνοια είναι να έχει τη φροντίδα και τις υπηρεσίες, που χρειάζεται και δικαιούται.
Δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην καθαριότητα και στην υγιεινή, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα, με γνώμονα πάντα την ολική ικανοποίηση του πελάτη, την διασφάλιση της παραγωγικότητας μέσα από ένα εργονομικό περιβάλλον και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης.
Οι γραφειακές μας εγκαταστάσεις και η κεντρική μας αποθήκη στην επαρχία Λευκωσίας βρίσκονται στην Αγλατζιά και στο Στρόβολο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΑΣ