2.Καθαρισμός Τζαμιών

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Νο 2

ΔΩΡΕΑΝ*

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΩΝ ME  REVERSE OSMOSIS SYSTEM

 

Η PCS Cleaning Services αναλαμβάνει τον καθαρισμό με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, κάθε τύπου γυάλινων επιφανειών, τζαμιών και φωτοβολταικών.

Καθάρισμα τζαμιών με τη μέθοδο Reverse Osmosis System:Η καθαριότητα και η συντήρηση των τζαμιών με το σύστημα απιονισμένου νερού που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών. Η εφαρμογή του απιονισμένου νερού γίνετε με συνεχή ροή από κατάλληλες βούρτσες ειδικές για το καθάρισμα των τζαμιών.

Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς του σε ανόργανα άλατα,το νερό της αντίστροφης όσμωσης χρησιμοποιείται κατά το καθάρισμα γυάλινων επιφανειών, ώστε να αποτρέψει τη δημιουργία κηλίδων στις επιφάνειες και να έχουμε ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα.

Ο καθαρισμός γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό, πραγματοποιείται δε από το έδαφος και μέχρι συνολικού ύψους 20 μέτρων, με τη χρήση ειδικών προσαρμοζόμενων αλουμινένιων κονταριών, αναλόγως του επιθυμητού ύψους που θέλουμε να φτάσουμε.

Πλεονεκτήματα: Μέγιστη ασφάλεια,καθαρισμός σε σημεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανυψωτικό μηχάνημα, πλήρως οικολογικό, χωρίς χημικά, μείωση του χρόνου εργασίας, μακροβιότητα της εξωτερικής δομής του κτιρίου, τα κτίρια διατηρούνται καθαρά για περισσότερο χρονικό διάστημα κ.λπ.

* Η δωρεάν επίδειξη ισχύει μόνο για επαγγελματικά κτίρια